Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2019 7:16
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Mladík v Ostravě bezcitně skopl důchodkyni na zem a ukradl jí kabelku. Po loupeži šel rovnou do herny

NEWS
Uložit Uložené

27letého muže usvědčily průmyslové kamery.

V Ostravě došlo ke skutečně bezcitnému přepadení, kdy se 27letý mladík z Havířova rozhodl nelidsky okrást 73letou důchodkyni. Ta se neměla jak bránit, a tak přišla o finanční hotovost, platební kartu či mobil. Díky průmyslovým kamerám se zloděje podařilo vypátrat.

O loupeži informuje Policie České republiky na své facebookové stránce. Mladík se k ženě, která v jedné ruce držela kabelku a v druhé za sebou táhla kufr, připlížil zezadu. Incident se odehrál v podchodu Frýdlantských mostů. Zloděj šel rovnou po kabelce, ale na první pokus se mu ji nepodařilo vytrhnout. Útok proto opakoval.

Doporučeno
Andrej Babiš nemá svědomí, v jeho rukou je příliš mnoho moci, říká místopředseda Milionu chvilek pro demokracii Andrej Babiš nemá svědomí, v jeho rukou je příliš mnoho moci, říká místopředseda Milionu chvilek pro demokracii 10. listopadu 2019 18:33

Poškozenou shodil na zem a tašku na podruhé vzal i s jejím obsahem. Muž měl prý bezprostředně po loupeži navštívit hernu v centru města, kde měl ukradené peníze údajně utratit na herních automatech.

Pachatel byl obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže a z přečinu neoprávněného obohacování se, padělání a pozměnění platebního prostředku. Přestože se ke všemu přiznal, aktuálně mu hrozí až 10 let za mřížemi.

Domů
Sdílet
Diskuse