Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2019 13:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Díváme se na cover nového alba Kontrafaktu?

HUDBA
Uložit Uložené

Rytmus měl během sportovní události Oktagon 15 oblečené tričko s fotkou, kterou pár dní před tím zveřejnil v cenzurované verzi.

Do vydání alba Real Newz od Kontrafaktu zbývá už jen něco méně než tři týdny, a tak je, přirozeně, čas na všechny možné spekulace, abychom si aspoň trochu zkrátili čekání a mohli se o něco opřít. Kluci rozjeli instagramový profil @kontrafakt_realnewz, kam přidávají exkluzivní záběry z nahrávání kromě těch, které vidíš na jejich účtech.

Doporučeno
Kontrafakt pokřtí album Real Newz před tisíci lidmi v Praze i Bratislavě. Rezervuj si lístek co nejdříve Kontrafakt pokřtí album Real Newz před tisíci lidmi v Praze i Bratislavě. Rezervuj si lístek co nejdříve 1. října 2019 17:00

Nedávno Rytmus zveřejnil na svých sociálních sítích záhadnou fotografii v cenzurované verzi, která by mohla připomínat cover a během víkendového Oktagonu 15 měl na sobě tričko se stejnou fotkou. Jelikož šlo o nejsledovanější sportovní událost roku, člen Kontrafaktu využil pozornost před Attilovým nástupem k tomu, aby nový projekt Kontrafaktu odpromoval a zdá se, že při tom odhalil i ostrou verzi coveru.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking,

V případě instagramové verze ještě máme možnost vidět i červené prvky, které na tričku chybí, základní myšlenka je ale jasná. Po dominantní černé na albu Navždy tentokrát přecházíme do bílého pozadí a kluci opět zanechávají na přední obálce své tváře.

Rytmus ještě v našem krátkém sobotním rozhovoru prozradil, že aktuálně ještě s Egem a Anysem na finalizaci pracují a brzy bude spuštěn i předprodej.

Pozeráme sa cover nového albumu Kontrafaktu?
Pozeráme sa cover nového albumu Kontrafaktu?
Domů
Sdílet
Diskuse