Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2019 10:34
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Po silnici v Jizerských horách se promenádoval velbloud, už je zpátky v ohradě

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Je vidno, že v různých částech Česka nosí sníh různá zvířata.

Od 11. listopadu by měly naše luhy a háje zaprášit nánosy sněhu, které podle lidových pranostik přiveze svatý Martin na bílém koni. V Jizerských horách jej ale nosí zřejmě velbloud. Minimálně tak to vypadalo v noci z úterý na středu, kdy se s promenádujícím se velbloudem setkal řidič Petr Šén.

Doporučeno
Obří medvědí maskot se přesunul z Prahy do Českého Krumlova. Za fotky si bere peníze Obří medvědí maskot se přesunul z Prahy do Českého Krumlova. Za fotky si bere peníze 21. října 2019 14:48

„Občas Vás při kontrole silnic něco překvapí. První sníh nám do Jizerek přinesl na silnice velblouda, takže pozor na silnici III/29022 mezi Bedřichovem a Hraběticemi," svěřil se se svým úlovkem skrze facebookový příspěvek kontrolor. 

ČT24 situaci osvětlila vlastním postem. Velbloud prý utekl s několika koňmi z ohrady z Prezidentské chaty nad Bedřichovem. Díky svému vzezření jej však nebylo úplně těžké najít, zvlášť, když chodil po silnici, a tak jej mohli odchytit a vrátit zpět, kam patří.

Domů
Sdílet
Diskuse