Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2019 10:23
Čas čtení 0:00
Vl Mi

MMA zápasník ukončil zápas kopem jako z Mortal Kombat. Soupeře musel zachraňovat doktor

SPORT BOJOVÉ SPORTY GOLF
Uložit Uložené

Přesně mířená kopačka ukončila zápas.

Poslední dny  žije Česko MMA. Může za to zdařilý event Oktagon 15, který si prohlédlo přibližně milion lidí. Ostře sledovaným byl zápas století, právě ten pravděpodobně přitáhl nejen věrné fanoušky bojových sportů, ale i laiky, kteří o zápase jen někde zaslechli a byli zvědaví, jak to celé dopadne. Zápas mezi Attilou Véghem a Karlosem Vémolou vyhrál nakonec první jmenovaný, českého protivníka dokázal porazit po KO.

Doporučeno
10 nejlepších zápasů Karlose „Terminátora“ Vémoly 10 nejlepších zápasů Karlose „Terminátora“ Vémoly 7. listopadu 2019 21:38

Přesný úder vypnul Terminátora Vémolu a zápas skončil po dvou minutách. I ve světě se bojovníkům podaří zajímavé údery, které se mohou nazvat jako ukázkové. Jedním z nich je kop Davyho Gallona ze včerejšího zápasu MMA. Proti němu stál veterán UFC Ross Pearson a po „rolling thunder“, jak se tento kop nazývá, zůstal ležet na zemi.

Levou nohou ho trefil do pravé části obličeje a bojovníka svalili na zem. Nezůstal sice nehybně ležet, ale snad všem divákům bylo po vydařeném kopu jasné, že nemůže pokračovat. Po chvilce ho přišel zachraňovat doktor a Gallon se mohl radovat z vítězství. Úsměvný je i komentář hlasatele, jehož kop natolik překvapil, až mu z úst vyšla nadávka.

Domů
Sdílet
Diskuse