Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2019 20:34
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish expanduje, chce oslovit i nejmenší. Přestože nerozumí její hudbě, mohou alespoň vypadat jako ona

MÓDA
Uložit Uložené

Billie Eilish vydává velkou kolekci merche pro malé děti a přidává i emotivní promo video.

Billie Eilish se po konci turné na chvíli s novinkami okolo hudby odmlčela, pomalu však opět nabíhá na svůj vlastní velmi dobře rozjetý vlak. Nedávno vydala pěveckou novinku a nyní potěší i své nejmenší fanoušky, kteří ještě její hudbu nevnímají plnohodnotně. Rozhodla se totiž ve spolupráci se svou vlastní kreativní značkou blohsh vytvořit kolekci určenou už pro batolata, ale i pro předškoláky.

Doporučeno
Billie Eilish rozdává lístky zdarma lidem, kteří se angažují v ekologických aktivitách Billie Eilish rozdává lístky zdarma lidem, kteří se angažují v ekologických aktivitách 9. listopadu 2019 12:10

Součástí tohoto projektu bylo i velké focení, v jehož rámci spontánně vzniklo emotivní video, kde si Billie s dětmi hraje a oni si užívají její přítomnost. A to i přesto, že si pravděpodobně neuvědomují, s kým mají tu čest.

Samozřejmě, v souvislosti s tím, že se blíží Vánoce, je vydávání speciální kolekce merche pochopitelný krok. Na své si přijdou i maminky-fanynky a zároveň to může být pro někoho ideální tip na dárek. Objednat si ho můžeš na oficiální stránce za relativně přijatelné ceny, resp. velmi srovnatelné s tím, co zaplatíš za běžný dospělácký merch u nás.

Billie čeká v příštím roce obrovské turné, jen v prvním pololetí odehraje skoro 50 koncertů na vyprodaných stadionech. Následně bychom se měli dočkat dalšího alba, momentálně však ještě nic není jisté.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa blōhsh (@blohsh),

Domů
Sdílet
Diskuse