Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2019 12:16
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Dcera ropného magnáta utrácí za taxíky tisíce dolarů měsíčně. Tvrdí, že chození je pro sedláky

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Teprve teď si uvědomuje, co jsou skutečné problémy.

Televizní pořad Rich Kids Go Skint spojil dvě ženy, o kterých by snad nikdo neřekl, že si budou rozumět. Nadia je 24letá žena, která nikdy nepracovala a utrácela tisíce dolarů jen na taxíky, protože chození považovala za něco, co dělají sedláci. Zatímco Natalie je svobodná máma s dvěma dětmi, která pracuje i 16 hodin denně, v 15 se dostala na ulici a během života byla závislá na drogách.

Nadia Nusebeibeh je zvyklá na skutečně luxusní způsob života, informuje DailyMail. Sice nikdy nepracovala, ale sama přiznává, že za jeden večer ve městě byla schopna utratit i tisíc dolarů. Také řekla, že má fobii z vody z kohoutku a jednoduše si musí kupovat balenou.

Dcéra milionára, ktorá povedala, že kráčanie je pre sedliakov a preto míňa na taxíky sa presťahovala do domu chudobnej rodiny
Dcéra milionára, ktorá povedala, že kráčanie je pre sedliakov a preto míňa na taxíky sa presťahovala do domu chudobnej rodiny Zdroj: Facebook/ Nadia Nuseibeh

Rozhodla se však výrazně změnit způsob svého života, kvůli relaci Rich Kids Go Skint odešla z jednoho ze tří domů svých rodičů a šla bydlet s jednoduchou rodinou. S mámou, která pracuje šestnáct hodin denně a na konci měsíce je i tak zadlužená. K překvapení všech si však skutečně rozuměly.

Nečekaly to ani ony samy. Nadia předtím, než se nastěhovala k Natalii Russel, řekla: „Myslím, že se budu cítit provinile jen za to, že jsem se narodila v bohatší rodině s více příležitostmi.“ Říká, že s penězi nikdy neměla problém a když si je od rodičů vyžádala, tak je dostala.

Dcéra milionára, ktorá povedala, že kráčanie je pre sedliakov a preto míňa na taxíky sa presťahovala do domu chudobnej rodiny
Dcéra milionára, ktorá povedala, že kráčanie je pre sedliakov a preto míňa na taxíky sa presťahovala do domu chudobnej rodiny Zdroj: Facebook/ Nadia

Vysvětluje, že například proto se nikdy nenaučila vařit a raději si nechala jídlo dovézt domů, klidně i čtyřikrát denně. Zatímco Natalie byla nucena v obchodě utratit v přepočtu jen kolem 1 000 korun na týdenní nákup pro sebe a své dva syny.

Když se poprvé setkaly, pro obě to byl kulturní šok. Nadia však řekla, že z jejího domu byla velmi překvapená, protože očekávala špínu a nepořádek. Ona měla totiž odmalička doma tři uklízečky.

Společný čas si však obě skutečně užily a přišly na to, že mají podobný smysl pro humor. Dělaly spolu i různé experimenty, když Natalie poslala Nadiu do obchodu se seznamem věcí, které má koupit tak, aby neutratila více než deset dolarů. V obchodě strávila hodinu, ale nakonec se jí to podařilo.

Nadia se však později otevřela a prozradila, že její život není tak jednoduchý, jak se může zdát. Musí totiž neustále předstírat, že je všechno dokonalé, smát se a chodit na drinky. Vysvětluje, že v podstatě žije ve falešném perfektním La La Landu, kde nikdo nemluví o problémech a emocích.

Natalie zas popisuje její život, který se od toho, co prožila Nadia, diametrálně liší. V životě měla řadu problémů, v patnácti skončila na ulici a později ve vězení. V osmnácti se předávkovala a v momentě, kdy všechno nasvědčovalo tomu, že se věci zlepší, zjistila, že čeká prvního syna.

Doporučeno
Osmileté děvčátko bez domova poctivě psalo domácí úkoly na ulici. Chudá rodina žije na dešti, aby mohla dceři dopřát vzdělání Osmileté děvčátko bez domova poctivě psalo domácí úkoly na ulici. Chudá rodina žije na dešti, aby mohla dceři dopřát vzdělání 16. července 2018 19:49

Na rozloučenou Nadia věnovala každému sto dolarů, aby jim prokázala, že je skutečně vděčná. Říká, že jí to hodně dalo a celý zážitek byl pro ni neskutečný. Obě ženy slíbily, že se ještě určitě setkají.

Domů
Sdílet
Diskuse