Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2019 15:25
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish nakládá paparazzi fotografům a obchodníkům s jejími podpisy, kteří ji uráželi

HUDBA
Uložit Uložené

Populární zpěvačka má za sebou velmi negativní zkušenost s fanoušky a paparazzi fotografy, kteří se chovali agresivně, když jim nechtěla vyhovět.

Přesně jako každá celebrita, ani Billie Eilish to nemá na veřejnosti jednoduché. Zájem o ni mají fanoušci i média, což se projevilo při jejím odchodu ze show Jimmyho Kimmela. Před budovou ji čekaly stovky fanoušků, kteří vykřikovali její jméno, aby na sebe upozornili a měli možnost se jí alespoň dotknout.

Jak bývá v případě 17leté popové zpěvačky zvykem, svou pozornost věnovala co největšímu počtu fanoušků, kterým věnovala úsměvy, podání rukou a objetí.

Doporučeno
Billie Eilish expanduje, chce oslovit i nejmenší. Přestože nerozumí její hudbě, mohou alespoň vypadat jako ona Billie Eilish expanduje, chce oslovit i nejmenší. Přestože nerozumí její hudbě, mohou alespoň vypadat jako ona 19. listopadu 2019 20:34

Když se po chvíli přesunula ke další skupině lidí a nabídla své objetí, nikdo jí ho neopětoval, všichni totiž od ní chtěli podpisy nebo paparazzi fotografie, informují BuzzFeed News. To ji naštvalo, protože už ví, že autogramy chtějí její „fanoušci“ jen proto, aby je následně přes eBay prodali za stovky dolarů. Stejně je to i s fotografiemi, které profesionálové prodávají do médií za velké peníze. 

Rozzuřená proto odešla, na což skupina reagovala hlasitým bučením, jeden z paparazzi fotografů ji dokonce nazval „little b*tch“. Následně celou situaci zpěvačka vysvětlila na svém Instagramu, několik příspěvků zveřejnila pouze proto, aby vše uvedla na pravou míru, protože se internetem šíří videa z perspektivy fanoušků.

Dozvídáme se, jak moc jí vadí lidé, kteří využívají její podpisy a fotky, aby si vydělali. V závěru svého několikaminutového vyjádření popřála vše dobré i těm, kteří jí ublížili, včetně fotografa vykřikujícího vulgarismy.

 

Domů
Sdílet
Diskuse