Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2019 18:35
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande spadla z pódia během koncertu, zachránil ji duchapřítomný tanečník

HUDBA
Uložit Uložené

Video zaznamenávající pád sdílela i samotná zpěvačka.

Ariana Grande v posledních dnech bojovala se zdravotními komplikacemi, kvůli kterým musela zrušit jeden z koncertů v rámci aktuálního turné. Netrvalo dlouho a byla nucena řešit další komplikaci. Pád z pódia během živého vystoupení však zvládla s úsměvem, děkovat může tanečníkovi, který ji duchapřítomně zachytil poté, co ji zradila obuv s vysokým podpatkem.

Doporučeno
Ariana Grande žaluje obchod s oblečením o 10 milionů za použití dvojnice v kampani poté, co odmítla spolupráci Ariana Grande žaluje obchod s oblečením o 10 milionů za použití dvojnice v kampani poté, co odmítla spolupráci 4. září 2019 9:48

Fanoušci se sice nejprve zalekli, ale když muž položil zpěvačku zpět na stage a koncert pokračoval, užívali si ho ještě víc. Ariana se později vyjádřila k situaci na Twitteru, jak má ve zvyku vždy, když jí média věnují pozornost kvůli událostem mimo hudbu. V krátkosti okomentovala video jednoho z fanoušků, kde ironicky napsala, že to šlo až příliš dobře.

Ariana Grande má za sebou turbulentní rok, zatím však zaznamenává v první řadě množství úspěchů díky projektu thank u, next, který se už dočkal několika nominací na prestižní ceny.

I když ještě před pár dny upozorňovala fanoušky, že několik jejích shows v rámci americké části turné může být zrušeno a argumentovala hlavně problémy s dýcháním, zdá se, že další rušení koncertů nehrozí. Bez ohledu na to jsou její vystoupení stále přísně střežená kvůli bombovému útoku z roku 2017.

Domů
Sdílet
Diskuse