Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
17. prosince 2019 9:54
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Dara Rolins rapuje kopulační řádky na Dalybově albu. Ona je Hello Kitty a on jí vše koupí

HUDBA
Uložit Uložené

Na Dalybově debutovém albu nechybí jedna z nejoblíbenějších slovenských popových zpěvaček vůbec.

Dalybův debutový projekt s názvem Teen(r)age je dnes oficiálně venku. Obsahuje devět skladeb a nese se v očekávané atmosféře, jak už samotný autor několikrát avizoval. Jeho cílem je tvořit hudbu, která bude posluchače bavit v klubech, na bytech či v autě, což také dodržel. Člen Haha Crew sice začínal výhradně jako producent, postupně se ale přetvořil v interpreta, který je zároveň soběstačný a skladby dokáže tvořit v hotelovém pokoji bez pomoci jiných.

Několik hostů si ale přeci jen zavolal, nechybí další členové košické skupiny, ale i Ego či Porshe Boy. Samozřejmostí jsou i další dva členové FCK THEM – Saul a Gleb. My jsme ale byli pochopitelně nejvíce zvědaví na to, jak dopadla Dalybova spolupráce s Darou Rolins

Ta sice v minulosti měla možnost spolupracovat s rapery, v současnosti je ale výhradně popovou zpěvačkou. Její návrat k období Proč jsi proboha na mě tak zlá s Hugo Toxxxem dopadl na jedničku a Dalybovi doručila kopulační řádky o létání na raketě a Hello Kitty identitě. Celé album si můžeš poslechnout na streamovacích službách.

Doporučeno
Dalyb nechce, aby ho bylo vidět, když počítá peníze. Poslouchej novinku z jeho debutového alba a sleduj klip Dalyb nechce, aby ho bylo vidět, když počítá peníze. Poslouchej novinku z jeho debutového alba a sleduj klip 9. prosince 2019 7:34
Domů
Sdílet
Diskuse