Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. prosince 2019 20:05
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus rapuje v pokoji stařenky, Dalyb telefonuje s penězi. Sleduj videoklip na největší banger z alba Real Newz

HUDBA
Uložit Uložené

Kontrafakt vydává další videoklip z aktuálního projektu.

 

Real Newz od Kontrafaktu jsou již dva týdny venku, a tak si je měl snad každý možnost pořádně naposlouchat. Zatím největším bangrem i podle žebříčků poslechovosti na streamovacích službách je track J Lo, jehož genezi nám Rytmus a Ego vysvětlili v našem aktuálním videorozhovoru. S nápadem přišel autor produkce Biiza a následně se přidal raper Mirez.

Výsledkem je hit, na kterém je i Zayo rapující o Tekashim a Dalyb, který se v tomto tématu pochopitelně našel. Hostuje i Dokkeytino a obecně jde o jedno z největších překvapení na albu. Dnes jsme se dočkali i jednoduchého reprezent vizuálu, ve kterém si kluci zaskákali a připravili i několik bizarních scén, které dodaly klipu potřebný nadhled. Právě o ty se postaral Rytmus, když si zarapoval v pokoji, kde s ním byla i stará žena.

Na verzi s videoklipem se objevuje i další raper, který se zviditelnil FCK THEM – Posche Boy. Co se týče vizuálů, pravděpodobně to od kluků z Piešťan ještě není všechno a v nejbližších dnech nebo týdnech bychom se měli dočkat dalšího.

Doporučeno
Kontrafakt: Fejkových zpráv je hodně, proto máme na coveru děti, ty jsou nejupřímnější (Rozhovor) Kontrafakt: Fejkových zpráv je hodně, proto máme na coveru děti, ty jsou nejupřímnější (Rozhovor) 1. prosince 2019 9:55
Domů
Sdílet
Diskuse