Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. prosince 2019 17:50
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish se na Instagramu loučí s mladými fanynkami, které náhle zemřely. Mé srdce je zlomené, říká zpěvačka

HUDBA
Uložit Uložené

Takto se rozloučila se dvěma mladými dívkami, které sice neznala, přesto vyjádřila podporu jejich rodinám.

Billie Eilish je známá tím, že jí na fanoušcích extrémně záleží a velmi často jim věnuje pozornost i tam, kde by vůbec nemusela. Je s nimi v blízkém osobním kontaktu nejen během svých vystoupení, ale i v soukromí. Během vánočních svátků ji však zaskočily hned dvě smutné zprávy, které sdílela i na svém Instagramu.

Doporučeno
Billie Eilish před 18 tisíci Čechy a Slováky potvrdila pozici nejrychleji stoupající hvězdy na světě (Fotoreport) Billie Eilish před 18 tisíci Čechy a Slováky potvrdila pozici nejrychleji stoupající hvězdy na světě (Fotoreport) 21. srpna 2019 18:05

Vroucími vzkazy se rozloučila se dvěma věrnými fanynkami, které náhle zemřely. Skylar a Kira sice nebyly její blízké kamarádky, přesto s nimi měla společné fotografie a věnovala jim slova, jako kdyby se dlouho znaly. Veřejně se zamýšlela nad tím, proč lidé odcházejí tak mladí a konstatovala, že má zlomené srdce.

Podobná gesta jsou u známých osobností velkou vzácností, proto i média využila situaci k tomu, aby informovala o možnosti podpořit rodinu zesnulé Skylar, která aktuálně shání peníze na pohřeb prostřednictvím veřejné sbírky.

Billie čeká velmi náročný rok 2020, ve kterém absolvuje světové turné s přibližně 50 zastávkami – výhradně na obrovských stadionech. Ty se vyprodaly přibližně za hodinu a dá se proto očekávat, že její popularita bude ještě výrazně stoupat. Pokud půjde vše podle plánu, po ukončení nejbližší koncertní šňůry by mělo přijít druhé sólové album.

Domů
Sdílet
Diskuse