Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. prosince 2019 15:08
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Nejlepším střelecem NHL na konci roku 2019 je David Pastrňák, v noci bodoval po sedmé za sebou

SPORT
Uložit Uložené

Pasta má fazónu jako hrom.

David Pastrňák znovu dokazuje, jakou má letos pořádnou formu. V noci v zápase proti Buffalu otevřel skóre a u druhého gólu si připsal asistenci. Tudíž nejenže bodoval už po sedmé za sebou (1+1), ale s devětadvaceti góly ukončí rok jako nejlepší střelec v nejlepší lize světa.

Doporučeno
Mladík naboural auto Davida Pastrňáka, ten se s ním v klidu vyfotil Mladík naboural auto Davida Pastrňáka, ten se s ním v klidu vyfotil 4. listopadu 2019 12:04

A to nemusí být všechno, na Silvestra si to jeho Boston Bruins rozdá s trápícími se rudými ďábly z New Jersey, gólostroj Pastrňák se tak nemusí zastavit ani na hranici 30 gólů. Prvenství na konci letošního roku mu může vzít pouze ruský matador Alexander Ovečkin z Washingtonu Capitals, ten by ale 31. prosince musel proti New York Islanders vsítit minimálně 5 branek za předpokladu, že Pasta nedá gól žádný.

Domů
Sdílet
Diskuse