Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2020 20:28
Čas čtení 0:33
Viktor Kniš

Justin Bieber tančí a hoduje se seniory. Bizarní party se později zvrtne

HUDBA
Uložit Uložené

Sleduj první videoklip z Justinova nejnovějšího alba, které se mezi fanoušky dostane již brzy.

 

Čekání na dokumentární film o pádu a následném vzestupu Justina Biebera si nyní můžeš zpříjemnit novým videoklipem, který dostává jeho nejnovější skladba Yummy. Zpěvák si v něm zahrál hlavní roli jako iniciátor party se slušně oblečenými lidmi. Užívá si jídlo a následně i tanec na stole jen v tílku, než se probudí v prázdné restauraci.

Popový zpěvák věnoval text skladby své manželce, která se nakonec ve videoklipu neobjevila. Sice není úplně jasné, co chtěl autor videoklipem říci, minimálně však vizuálně zaujal, což je v konečném důsledku vždy cílem.

Album by mělo přijít v dohledné době, spekuluje se už o nejbližších týdnech. Pokud se tak stane, vydání můžeš očekávat během některého z pátků, kdy mají ve zvyku američtí interpreti přidávat projekty na streamovací služby. Justin zatím neodhalil ani název alba, jelikož však už má naplánované obrovské turné, již není kroku zpět.

Doporučeno
REFRESHER+ s 50% novoroční slevou REFRESHER+ s 50% novoroční slevou 1. ledna 2020 5:43
Domů
Sdílet
Diskuse