Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. ledna 2020 18:01
Čas čtení 0:38
Viktor Kniš

Ego po Kontrafaktu experimentuje se sólovou tvorbou. Novinku složil z 20 opakujících se frází

HUDBA
Uložit Uložené

Ego se opět aktivizuje na YouTube kanálu Podzemie, a tak bychom se mohli dočkat několika jeho sólových úletů, které si jistě najdou své posluchače.

Neuběhl ani měsíc od vydání společného alba Kontrafaktu a Ego se již připomíná vlastní tvorbou. Skladba s názvem Ideš svoj je sice spíše jednodušší experimentální záležitostí a někteří si utahují, že se piešťanský raper jen rozcvičoval do mikrofonu, pravděpodobně je ale skladba určená pro tanečníky. 

Novinka se objevuje na YouTube kanálu Podzemie, kde Ego už před časem servíroval své nové singly, a tak předpokládáme, že by se mohl v roce 2020 sólově rozjet a vydat materiál, který tvořil jako přípravu pro KF. „Poslední půlrok jsem každý den udělal jednu písničku v naději, že to lidé dokáží ocenit a že se to i odrazí. I když, možná jen jednou z deseti mi to opravdu vyšlo,“ řekl Ego v našem nedávném rozhovoru

Samozřejmě, věnovat se bude i skupině, společně s Rytmusem a Anysem ho totiž čeká obrovské turné. Skoro všechny skladby z Real Newz se stále drží na nejsvrchnějších příčkách v žebříčcích na streamovacích službách, a tak kluci jen potvrdili to, co se o nich dlouhá léta říkalo.

Doporučeno
Od islámu přes křesťanství k judaismu. Afroamerický raper vyměnil drogy a gang za rap o Bohu a přestěhoval se do Izraele Od islámu přes křesťanství k judaismu. Afroamerický raper vyměnil drogy a gang za rap o Bohu a přestěhoval se do Izraele 2. ledna 2020 20:40
Domů
Sdílet
Diskuse