Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. ledna 2020 8:34
Čas čtení 0:44
Viktor Kniš

Podezřívali ho, že je závislý na pervitinu, on bojoval s vážnou nemocí. Justin Bieber odhaluje nejcitlivější momenty v životě

NEWS
Uložit Uložené

Justin Bieber přiznává, že v minulosti bojoval s lymskou boreliózou, kvůli které ho někteří podezřívali, že bere drogy.

Justin Bieber byl v minulosti hlavně paparazzi fotografy zachycen i na snímcích, na kterých nevypadal nejlépe. Samozřejmě, našla se spousta komentujících, kteří využili situaci, aby ho označili za drogově závislého a podobně.

Popový zpěvák nyní vyvrací všechny tyto fámy a odhaluje, že v minulosti bojoval s lymskou boreliózou. Kromě ní trpěl i dalšími chorobami, které negativně ovlivňovaly jeho kůži, ale také funkce mozku, energii a celkové zdraví. 

Hudebník dodává, že i momenty týkající se jeho zdravotních komplikací budou zaznamenány v avizovaném dokumentárním filmu, který se na YouTube objeví již za několik dní. Kromě fyzických problémů si procházel i těmi duševními, což by mělo být rovněž součástí několika dílů.

Doporučeno
Měl deprese, rušil turné a bojoval sám se sebou. Dokumentární série zaznamenává nejtěžší chvíle v životě Justina Biebera Měl deprese, rušil turné a bojoval sám se sebou. Dokumentární série zaznamenává nejtěžší chvíle v životě Justina Biebera 1. ledna 2020 22:18

Uvidíme v nich chronologický vývoj Justina Biebera od momentu, kdy klesl na dno a zrušil rozjeté vyprodáno turné až do chvíle, kdy se opět postavil na nohy a nahrál další album. I to by se mělo v nejbližších týdnech dostat mezi fanoušky. 

„Bylo to náročné několik let, najít správnou léčbu proti této nepříjemné nemoci. Jsem zpět a lepší než kdykoliv předtím,“ dodává v příspěvku zpěvák.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Domů
Sdílet
Diskuse