Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2020 17:45
Čas čtení 2:27
Tímea Krauszová

Emma Watson s nadšením doporučuje stránku, která vysvětluje, jak funguje ženský orgasmus

ZAJÍMAVOSTI SEX
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

OMGyes nabízí téměř 200 instruktážních videí, která tě naučí vychutnat si intimní chvilky naplno.

V roce 2019 vznikla nová webstránka s názvem OMGyes plná instruktážních videí, která konečně jasně a konkrétně vysvětlují, jak funguje ženský orgasmus. Přístup k videím získáš zakoupením členství.

Služba je určena nejen ženám, ale každému, kdo se o toto téma zajímá a namísto teorie velmi prakticky vysvětluje, jaké techniky existují. Za obsahem nestojí jen vědci, kteří o orgasmu teoretizují. Místo toho si přizvali téměř dvacet tisíc žen ve věku 18 až 95 let, které bez okolků ukazují, jak si dělají dobře a co se jim líbí.

Web se těší oblibě zejména v zahraničí, mezi jeho velké zastánkyně patří i populární britská herečka Emma Watson. Co si o službě OMGyes myslí a co všechno získáš, pokud se rozhodneš koupit si členství?

Doporučeno
Parta českých studentů se před lety vydala do Albánie. Už se nikdy nevrátili, zřejmě se stali oběťmi obchodu s orgány Parta českých studentů se před lety vydala do Albánie. Už se nikdy nevrátili, zřejmě se stali oběťmi obchodu s orgány 9. ledna 2020 15:34

Škoda, že tato webová stránka neexistovala dříve

Britské krásce poslala tip na web její kámoška. Vyzkoušela ji a nemohla si ji vychválit. V rozhovoru s Gloriou Steinem řekla, že jediné, čeho lituje, je, že stránka neexistovala dříve. Přiznala, že členství je drahé, ale prý to za to stojí.

Domů
Sdílet
Diskuse