Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. ledna 2020 9:15
Čas čtení 0:40
Viktor Kniš

Bláznivý Tommy Cash aj poriadna dávka melanchólie. Grape pokračuje vo zverejňovaní mien na rozlúčkovom ročníku

REFRESHER
Uložit Uložené

Festival Grape sa rozlúči s areálom na letisku v Piešťanoch za sprievodu toho najlepšieho, ak ide o hudobný program. Kto obohatí multižánrovú nádielku?

Grape Festival sa počas 7. a 8. augusta 2020 definitívne rozlúči s areálom na piešťanskom letisku, kde vznikol a vyrástol do obrovských rozmerov. Kým organizátori pracujú na hľadaní nového miesta konania, zároveň fanúšikom servírujú nádielku atraktívnych mien. Už teraz je jasné, že cieľom je poskladať multižánrový line-up tak, aby si na svoje prišli nielen tí, ktorí sa chcú vyskákať, ale aj zástancovia pomalších melancholických rytmov. 

Vďaka selekcii interpretov a kapiel sa presvedčíš , že aj  dychová kapela môže hrať techno a naživo to predvedú nemeckí Meute. Rôzne podoby rapu a fúzie s inými žánrami predvedú Ghostpoet a Tommy Cash a tohto týždňovú nálož mien uzatvára hudobník, grafický dizajnér a režisér Yoann Lemoine alias Woodkid.

Domů
Sdílet
Diskuse