Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2020 21:27
Čas čtení 0:44
Vl Mi

Jakmile je začala snímat Kiss Cam při líbání, muž se odtáhl a tvářil se jako by nic

NEWS
Uložit Uložené

Pokud to bylo tajemství, nyní už určitě není.

Hlavně v USA mají rádi během přestávky sportovní události různé srandičky, které fanouškům zpestří čekání na novou třetinu či poločas. Stejně tak se baví i všude jinde ve světě, například v takovém Ekvádoru.

V sobotu proti sobě nastoupily fotbalové týmy Barcelona de Guayaquil a Delfin. Během přestávky se stal docela úsměvný moment, který se stal virálním. O což dotyční pravděpodobně vůbec nestáli, píše LAD Bible.

Doporučeno
Influencerkám nabízejí boháči přes zprávy desítky tisíc korun za jejich společnost a sex Influencerkám nabízejí boháči přes zprávy desítky tisíc korun za jejich společnost a sex 20. ledna 2020 16:44

Muž se ženou během přestávky seděli na svém místě. Projevovali si vzájemnou lásku, když v tom je začala snímat kamera. Reakce muže byla více než nepřirozená – jakmile zpozoroval, že jsou snímaní, od ženy se odtáhl.

Tato trapná situace trvala několik sekund. Ani žena nevypadala nadšeně, tvářila se, jako by tam ani nebyla.

Nevěra? Kdoví. Samozřejmě, takové závěry jsou předčasné a možná je všechno jinak. Nevíme totiž nic ani o jednom z nich, ani o tom, co se v ten konkrétní moment na stadionu dělo. Možná to jen byl nepovedený záběr nebo je dvojice stydlivá. 

Jedno je však jisté – video již obletělo celý svět a pokud náhodou něco tajili, už to tajné opravdu není.

Domů
Sdílet
Diskuse