Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. ledna 2020 9:45
Čas čtení 0:44
Antonín Havlík

Conor McGregor vydělal 60 miliónů za čtyřicet sekund. Věštkyně Jolanda zemřela

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Další středa, další Freshnews, další čerstvé novinky z Česka i zahraniční.

Eminem na svém novém albu, které vydal bez jakéhokoli předchozího ohlašování, chce být vrah, který nás přišel všechny zabít. Podle názvu této desky má však zbraní být jeho hudební tvorba. Nový projekt je řádně kontroverzní, jedna ze skladeb například odkazuje na koncert Ariany Grande v Manchesteru, kde při útoku zemřelo 22 lidí (psali jsme zde).

Víkend patřil fanouškům bojových sportů. V zápase se totiž proti sobě utkali Conor McGregor s Donaldem Cerronem. Irskému zápasníkovi se návrat podařil na jedničku – nejenže zvítězil, ale zkušeného soupeře pokořil po pouhých 40 sekundách a jednom kole. Detaily tohoto zápasu se dozvíš ve videu.

Zemřela věštkyně Jolanda. Letos by oslavila sedmdesátku. Zazářila zejména v legendárním pořadu EZO.TV, kde televizní věštci lidem předpovídali budoucnost. Jolanda svým specifickým slovníkem obohatila češtinu o nové výrazy a její fanoušci na ni nejen díky tomu budou navždy vzpomínat v dobrém.

V nových Freshnews jsme se s Martinem a Kateř pobavili i o novém albu Mac Millera, o Tekashiho bodyguardech, kteří už nechtějí pro duhového rapera pracovat, protože je to příliš rizikové nebo o bombách na VŠE, které na škole někdo neustále anonymně nahlašuje. 

Doporučeno
Proč pořád někdo nahlašuje bombu na VŠE? Vyučující musí zkoušky přesouvat do parků, kaváren i KFC, viník je stále neznámý Proč pořád někdo nahlašuje bombu na VŠE? Vyučující musí zkoušky přesouvat do parků, kaváren i KFC, viník je stále neznámý 18. ledna 2020 15:18
Domů
Sdílet
Diskuse