Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
1. února 2020 8:13
Čas čtení 1:10
Dominik Vetrák

První trailer na Rychle a zběsile 9: Létající auta na magnetech, raketové pohony či hrdinové se silou Supermana

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Fast 9 dorazí do kin už letos na jaře.

Po dlouhém čekání se konečně můžeme podívat na první trailer na Rychle a zběsile 9. Pokud někdo čekal, že se tvůrci budou krotit, byl na velkém omylu. Toto bude ještě větší superhrdinská jízda než spin-off Hobbs & Shaw. Nechceme nic prozrazovat – to, co se děje v traileru níže, je třeba vidět na vlastní oči. Třešničkou na dortu je návrat Hana, který původně zemřel v Tokyo Driftu.

Rychle a zběsile by mělo svou hlavní sérii ukončit 10. dílem, který dorazí příští rok. Alespoň taková je teorie, ačkoli Universal a producent Vin Diesel si mohou rozmyslet, že těch peněz ještě nebylo dost. Další dva díly bude režírovat Justin Lin, který už natočil Fast 3, 4, 5 a 6. V podstatě stál za přerodem série k tomu, co diváci po celém světě tak milují.

Je jasné, že nás znovu čeká to, co jsme viděli i v posledních dílech. Nemusíš se ale bát, že dorazí nějaký superhrdina, jak tomu bylo ve spin-offu Hobbs & Shaw (i když, je tu přeci jen John Cena...). Akce bude šílená, motory pořádně hlučné, Diesel bude napínat svá křídla na zádech a nebudou chybět ani peprné hlášky.

Doporučeno
Producentka Dcery: Náš film získal už 40 ocenění. Práce na něm trvala rok a půl Producentka Dcery: Náš film získal už 40 ocenění. Práce na něm trvala rok a půl 31. ledna 2020 18:30

Cameo ve filmu si střihne i Cardi B a pravděpodobně i nějaká další celebrita. Kromě Ceny uvidíme i všechny herce z osmičky, tedy kromě Johnsona a Stathama. Jednak měli svůj vlastní spin-off a jednak byli ve skupině velmi velké neshody a kluci si to zřejmě do dnešního dne nevyříkali. Podle všeho se ale v desátém díle objeví už úplně všichni. 

Záporákem devítky bude stále Charlize Theron a její Cipher (nyní již s novým účesem). Vrací se také Jordana Brewster jako Mia, což by mohlo znamenat návrat Briana. Nováčkem bude i Michael Rooker (Yondu ze Strážců Galaxie), no a spekulovalo se i o Lucasi Blackovi (Sean z Tokyo Drift). Rychle a zběsile 9 dorazí do kin 21. května 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse