Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2020 14:18
Čas čtení 0:58
Viktor Kniš

Billie Eilish vzkazuje lidem, ať ji nenapodobují. Takové ponožky bych nikdy nenosila, tvrdí

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Zpěvačka zveřejnila na svém Instagramu několik videí, ve kterých mladé dívky napodobují jejich vzor. Vysmívá se jim a prosí je, aby s tím přestaly.

Billie Eilish sice používá sociální sítě sporadicky, když to už ale udělá, většinou proto, že je to pro ni důležité.

Naposledy se o slovo přihlásila s novým videoklipem, který si sama režírovala a o pár dní na to už prosila fanoušky, aby se nesnažili napodobovat a imitovat její vzhled. Myslí si, že je to nebezpečné, ale zároveň konstatuje, že je to drzé a zároveň ji to zesměšňuje. „Please stop doing this s*it,“ napsala hned v prvním příspěvku.

Doporučeno
Emotivní předávání cen Grammy ve znamení rozloučení s Kobe Bryantem ovládla Billie Eilish. Získala všechny nejdůležitější ceny Emotivní předávání cen Grammy ve znamení rozloučení s Kobe Bryantem ovládla Billie Eilish. Získala všechny nejdůležitější ceny 27. ledna 2020 8:44

Obzvláště jí vadí, že pokusy vyrovnat se jí vypadají velmi směšně, dokonce vypíchla i konkrétní moment, kdy jedna fanynka zkusila napodobit i její účes a způsob vystupování, vzala si ale ponožky, které by si zpěvačka nikdy neoblékla. Konkrétně přiblížila záběr na nohy dívky a napsala, že je neuctivé, když si někdo myslí, že by byla schopná vyjít takto na veřejnost.

Domů
Sdílet
Diskuse