Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2020 21:26
Čas čtení 0:35
Adam Smeták

Na dálnici D10 se srazilo 27 aut. Řidiče oslepil kouř ze zapálených pneumatik

NEWS
Uložit Uložené

Na dálnici D10 se srazilo 27 aut. Na místě je 10 zraněných

Na 65. kilometru dálnice D10 se v sobotu večer odehrála hromadná nehoda 27 vozidel. Za nehodou pravděpodobně stála snížená viditelnost, kterou způsobil požár pneumatik hořících pod dálničním mostem. Informoval o tom na svém Twitteru Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje.

Dle jejich informací na místo vyrazil evakuační autobus z Mladé Boleslavi. Původní údaje hovořily o 21 nabouraných vozidlech, hasiči později číslo navýšili o 6 dalších aut. Na místě bylo hlášeno 10 zraněných osob a více než 30 účastníků nehody

Policie jako pravděpodobnou příčinu nehody uvádí „pálení pneumatik u mostu, kdy hustý dým a černý kouř ztížil viditelnost na tělese dálnice“.

Doporučeno
Epidemioložka: Nedá se vyloučit, že bude koronavirus ještě mutovat. Česko je na epidemii připraveno (Rozhovor) Epidemioložka: Nedá se vyloučit, že bude koronavirus ještě mutovat. Česko je na epidemii připraveno (Rozhovor) 31. ledna 2020 12:47
Domů
Sdílet
Diskuse