Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2020 8:35
Čas čtení 0:38
Jakub Paulík

Obrovský přešlap Donalda Trumpa. Po finále Super Bowlu pogratuloval nesprávnému americkému státu

NEWS
Uložit Uložené

Prezident příspěvek ihned smazal, screenshot ale koluje internetem i nadále.

Kansas City Chiefs po 50 letech konečně vyhráli Super Bowl a prezident Donald Trump se jim rozhodl pogratulovat. Prostřednictvím Twitteru napsal příspěvek, ve kterém si ale spletl stát, ze kterého pocházejí.

Doporučeno
Nejprestižnější liga amerického fotbalu zná vítěze. Kansas City Chiefs po 50 letech vyhráli Super Bowl Nejprestižnější liga amerického fotbalu zná vítěze. Kansas City Chiefs po 50 letech vyhráli Super Bowl 3. února 2020 6:36

V textu uvedl, že tým reprezentoval „Great State of Kansas“, jak ale uvádí portál Mashable, vítězný tým Kansas City Chiefs pochází z města Kansas City v Missouri. Později se prezident Trump sice opravil a napsal: „We are proud of you and the Great State of Missouri“, ale internet na jeho chybu nezapomněl, a tak se screenshot prezidentova omylu začal šířit raketovou rychlostí. Výsměšné reakce Američanů na sebe nenechaly čekat.

Domů
Sdílet
Diskuse