Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2020 18:46
Čas čtení 0:56
Viktor Kniš

Drogy ho skoro zabily. Justin Bieber přiznává, že na lécích a marihuaně byl závislý od 13 let.

HUDBA
Uložit Uložené

Nové části dokumentární série o zpěvákovi odhalují temné momenty z jeho minulosti.

Nová část dokumentární série o pádech a úspěších Justina Biebera odhaluje jeho drogovou minulost, o níž už sice v minulosti psal a přiznal se k ní, nikdy však nespecifikoval podrobnosti. Bieber přiznává, že už ve třinácti letech začínal ráno tak, že si dal léky na předpis a marihuanu. Popisuje, že když byl mladý, v hudebním průmyslu, kde se pohyboval, to bylo normální.

V epizodě s příznačným názvem „The Dark Series“ zpěvák říká, že když byl v nejhorším, bál se, že ho závislost na drogách zabije. Extáze, halucinogeny a marihuana ho dostaly do momentů, kdy členové ochranky museli několikrát během noci kontrolovat jeho puls, aby se přesvědčili, že ještě dýchá.

Doporučeno
Upadl do temnoty a zrušil čtvrtmiliardové turné. Justina Biebera zachránily Hailey a Ariana Upadl do temnoty a zrušil čtvrtmiliardové turné. Justina Biebera zachránily Hailey a Ariana 1. února 2020 13:58

Předešlé části dokumentární série na placené části platformy YouTube zaznamenávají, jak se Bieber dostal z nejhoršího a ukazují, že se zpět k tvorbě popový zpěvák vrátil díky Arianě Grande, která ho během jednoho ze svých koncertů v roce 2019 vytáhla na pódium.

Tvůrci dokumentu věnovali jednu ze čtyř částí první série i vztahu s Hailey, která má stejně velkou zásluhu na tom, že dnes její manžel tvoří. Už za pár týdnů vydá další sólové album s názvem Changes, kterým naváže na Purpose z roku 2016.

Raketová kariéra Justina Biebera vyvrcholila právě vydáním tohoto projektu. Na následném turné sice vydělal více než čtvrt miliardy, jeho nejbližší však žili s vědomím, že duševně padl na absolutní dno. Žil v temnotě a nikdo netušil, co bude dál a jestli se ještě někdy vrátí.

Domů
Sdílet
Diskuse