Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. února 2020 10:23
Čas čtení 1:12
Tina Hamarova

Koronavirus má opět nový rekord. V jeden den zemřelo 97 pacientů

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Celkově na koronavirus zemřelo již více než 900 lidí, 40 tisíc je nakažených.

97 obětí. Média označují neděli za „nejsmrtelnější“ den, protože během ní zemřelo zatím nejvíce pacientů nakažených koronavirem 2019-nCoV. Celkově si smrtící virus z Číny vyžádal už více než 900 mrtvých a 40 000 nakažených.

Hrozivé zprávy přicházejí podle The Guardian i z výletní lodi Diamond princess, která kotví v přístavu Yokohama nedaleko japonské metropole Tokio. Lékaři diagnostikovali 60 nových případů onemocnění mezi cestujícími. Dohromady jich je nakažených už 130. Pasažéři jsou zavření na lodi v rámci oficiální karantény už téměř týden. Nemocné postupně hospitalizují v okolních nemocnicích.

Doporučeno
Bouře Sabine v Česku: Nejezdí vlaky, uzavírají se školy, sto tisíc lidí bez proudu, přes tisíc hasičských výjezdů Bouře Sabine v Česku: Nejezdí vlaky, uzavírají se školy, sto tisíc lidí bez proudu, přes tisíc hasičských výjezdů 10. února 2020 10:30
Domů
Sdílet
Diskuse