Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2020 6:54
Čas čtení 0:42
Vl Mi

„Superpřenašeč“ infikoval v Británii 11 lidí koronavirem. Muž až poté zjistil, že je nakažený

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

V Singapuru potkal s kolegu, který pochází z Wu-chanu.

Muž z Velké Británie se zúčastnil v Singapuru konference společnosti, pro kterou pracuje. Ta se uskutečnila 20. až 22. ledna v hotelu Grand Hyatt, kromě desítek jiných lidí se jí zúčastnil i padesátiletý muž, který přiletěl z Wu-chanu. Po konferenci se kolem 100 lidí socializovalo a jedli ze švédských stolů. Tak se pravděpodobně koronavirus dostal až k Britovi.

Ten však netušil, že je infikován. Ze Singapuru jel na lyžovačku do francouzských Alp a až po návratu domů do Brightonu zjistil, že je nakažený. Mezitím stihl infikovat dalších 11 lidí, informuje The Guardian.

Doporučeno
Hrozba třetí světové války, hořící Austrálie, nákaza koronavirem či stamiliony kobylek v Africe. Rok 2020 začal zhurta Hrozba třetí světové války, hořící Austrálie, nákaza koronavirem či stamiliony kobylek v Africe. Rok 2020 začal zhurta 5. února 2020 10:42
Domů
Sdílet
Diskuse