Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2020 8:50
Čas čtení 0:36
Viktor Kniš

Odehrál více než 1200 zápasů v NHL, nyní zkolaboval na střídačce a duel nejprestižnější hokejové ligy museli zrušit

SPORT
Uložit Uložené

Jay Bouwmeester ze St. Louis zkolaboval a museli ho hospitalizovat. Do nemocnice ho přivezli při vědomí.

Noční zápas mezi St. Louis Blues a Anaheimem Ducks museli rozhodčí přerušit kvůli nečekané situaci. Ještě v první třetině za stavu 1:1 zkolaboval na střídačce ze zatím neznámých důvodů Jay Bouwmeester.

Jeho spoluhráči okamžitě zalarmovali lékaře, kteří se o 36letého obránce postarali, museli ho však hospitalizovat. Když ho přivezli do nemocnice, byl u vědomí, informují Washington Times.

Doporučeno
Dvě tváře máku. Superzdravá potravina, ale zdroj drog – opia a heroinu Dvě tváře máku. Superzdravá potravina, ale zdroj drog – opia a heroinu 11. února 2020 16:21

Podle oficiálních vyjádření ligy budou nyní hledat termín, kdy by mohli zbývajících necelých 50 minut odehrát, mělo by to být v dohledné době. Bouwmeester odehrál za sedmnáct sezón více než 1200 zápasů a velmi aktivní je i v té aktuální. Loni se mu podařilo se St. Louis získat Stanley Cup. Problémy se zdravím dosud neměl, mohlo tedy jít jen o zdravotní komplikaci s krevním tlakem.

Domů
Sdílet
Diskuse