Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
20. února 2020 10:38
Čas čtení 0:44
Jakub Paulík

Martin Freeman přiznal, že občas udeřil své děti a vulgárně jim vynadal. Udělal by to znovu, tvrdí

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Není na to hrdý, ale přišly situace, kdy cítil, že musí své děti udeřit.

48letý Martin Freeman, kterého světově proslavila trilogie Hobit, před nedávnem přiznal, že několikrát udeřil své děti a nazval je vulgárním slovním spojením „little f**kers“. Jak informoval Independent s odkazem na The Times, známý herec není na své chování příliš hrdý, ale tvrdí, že by to udělal znovu.

Děti Joe (14 let) a Grace (11 let), které zplodil s bývalou partnerkou Amandou Abbington, si zřejmě dvakrát rozmyslí, zda svého otce neposlechnou. Jak sám říká, udeřil je přibližně dvakrát, ale vulgárně jim nadával častěji.

Doporučeno
Zkáza Númenoru a předkové Aragorna. Co všechno už víme o seriálovém Pánovi prstenů? Zkáza Númenoru a předkové Aragorna. Co všechno už víme o seriálovém Pánovi prstenů? 28. prosince 2019 17:21

Freeman řekl, že k úderům či nadávkám přistoupil až tehdy, když už byl příliš netrpělivý a nevěděl si s nimi rady. „Samozřejmě, je lepší, když děti nepraštíte. Ale v určitém okamžiku uděláte špatné věci a po 20 letech se vaše ratolesti zeptají, proč jste to udělali. Je to nezbytné. Na to, že jsem je udeřil, nejsem hrdý, ale musel jsem to udělat. Nepovažuji to za moudré, ale udělal bych to znovu,“ cituje jeho slova Independent.

Zákon The Children Act 2004 zakazuje rodičům, aby udeřili své děti s výjimkou případů, kdy jde o „odůvodněné potrestání“. Ke svému otcovskému přístupu se Freeman vyjadřoval ve spojitosti s novým sitcomem Breeders, kde ztvárňuje postavu rozzlobeného otce.

Domů
Sdílet
Diskuse