Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. února 2020 18:53
Čas čtení 0:36
Dominik Vetrák

V Red Dead Redemption 2 si můžeš užít sex s pohledem v první osobě. Rockstar kvůli erotickému módu zuří

TECH
Uložit Uložené

Kontroverzní mód z GTA San Andreas se dostává na Divoký západ.

Možná si pamatuješ na kontroverzi kolem Hot Coffee módu do GTA: San Andreas. Fanoušci tehdy vypracovali mód, díky kterému si hlavní postava mohla se svými přítelkyněmi užívat sex přímo na obrazovce. Nebyly sice vidět genitálie, ale tvůrci hry ze studia Rockstar Games zuřili a dlouho proti módu bojovali.

Doporučeno
Marihuana mi spustila záchvaty úzkostí. Stavy se nelepšily a já začal zneužívat prášky, říká 19letý Marek (Rozhovor) Marihuana mi spustila záchvaty úzkostí. Stavy se nelepšily a já začal zneužívat prášky, říká 19letý Marek (Rozhovor) 19. února 2020 16:15

Něco podobného se nyní dostalo do jejich nejnovější hry, geniálního westernového open-worldu Red Dead Redemption 2. Jeden z modderů na PC vytvořil možnost užívat si sex s NPC ženami. Výsledek je tak trochu komický, ale nic to nemění na věci, že se porušila pravidla používání hry. Tvůrci tak zřejmě budou muset mód stáhnout.

V dnešní době už tolik rozruchu Hot Coffee mód pro GTA nezpůsobí. Tehdy ale vyvolal obrovskou kontroverzi, neboť vývojáři San Andreas v kódu hry něco takového přímo povolili, zatímco v případě Red Dead Redemption 2 jde o úpravu kódu. Mód je stále k dispozici. Video níže však ukazuje, že se instalovat zřejmě ani nevyplatí.

Domů
Sdílet
Diskuse