Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. února 2020 19:42
Čas čtení 0:47
Dominik Vetrák

James Bond je v novém filmu už 5 let v důchodu. Špionážní svět se za tu dobu výrazně změnil

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nejnovější bondovka No Time To Die má nové plakáty, záběry z natáčení a známe i další informace.

Do premiéry bondovky nazvané No Time To Die zůstává měsíc a půl. Studio Sony postupně vydává nové materiály, a tak tě dnes můžeme potěšit čerstvými informacemi, plakáty či videem ze šíleně vypadajícího natáčení.

Snímek v kinech nepochybně zaboduje a není vyloučeno, že vydělá víc než předešlý díl s názvem Spectre, který v tržbách celosvětově dosáhl téměř 900 milionů dolarů. Nemůže však počítat s tržbami z Číny, protože tamní kina jsou zavřená kvůli koronaviru.

Doporučeno
V Číně zrušili premiéru nového Jamese Bonda. Koronavirus může položit tržby filmů a Hollywood na lopatky V Číně zrušili premiéru nového Jamese Bonda. Koronavirus může položit tržby filmů a Hollywood na lopatky 26. února 2020 9:13

Děj No Time To Die začne 5 let po událostech poslední části. 007 je v důchodu, ale prosba starého přítele ze CIA ho vrátí zpět do akce. Časy se však změnily, stejně jako špionážní postupy a odhodlání zločinců. Bond tak bude čelit své dosud největší hrozbě a bude přitom i ochraňovat ty, které pokládá za blízké. Hlavního záporáka si zahraje Rami Malek.

Za režií stojí Cary Fukunaga (Temný případ, Beasts of No Nation) a kromě Daniela Craiga se ve filmu objeví i Léa Seydoux, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Naomie Harris, Ana De Armas, Lashana Lynch , David Dencik, Billy Magnussen či Dali Benssalah. Premiéra snímku je u nás naplánována na 8. dubna 2020. Závěrečná Craigova bondovka bude mít více než 2 a půl hodiny.

Domů
Sdílet
Diskuse