Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. února 2020 20:37
Čas čtení 0:49
Tímea Krauszová

Harry a Bon Jovi za společným mikrofonem: Nahrávají spolu píseň?

HUDBA
Uložit Uložené

Harry přidal na Instagram i video, ve kterém jsou spolu v nahrávacím studiu.

Rocková hvězda Jon Bon Jovi se podle BBC setkal s britským princem Harrym (který se již nechává oslovovat „jen Harry“). Harry přidal na Instagram i video, ve kterém jsou spolu v nahrávacím studiu Abbey Road Studios se sluchátky na uších.

Nahrávají společnou píseň

Bon Jovi nahrává ve studiu novou verzi svého hitu Unbroken, která by měla odeznít na letošních Invictus Games. Invictus Games jsou mezinárodním sportovním akcí v různých disciplínách, které vytvořil Princ Harry. Účastní se ho zranění či nemocní vojáci a veteráni či bývalí vojáci s postižením a soutěží v upravených formách klasických sportů, například hrají volejbal vsedě nebo basketbal na vozíku.

Doporučeno
„Říkejte mi Harry,“ řekl princ na konferenci, kam přicestoval vlakem, aby upozornil na dopad cestovního ruchu na klima „Říkejte mi Harry,“ řekl princ na konferenci, kam přicestoval vlakem, aby upozornil na dopad cestovního ruchu na klima 27. února 2020 12:54
Domů
Sdílet
Diskuse