Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2020 12:22
Čas čtení 0:54
Viktor Kniš

Rytmuse máma zachránila před druhým rozvodem, Ego rapuje text zesnulého kamaráda. Poslouchej spolupráci Kontrafaktu a Nerieš

HUDBA
Uložit Uložené

Nové album od Nerieš je po několikaměsíční odmlce nových projektů velmi příjemným osvěžením. Jak dopadly spolupráce s DMS a Kontrafaktu?

Matej Straka a Gabryell skoro dva týdny před odesláním prvních předobjednávek umístili nové album OK na streamovací služby. Vzhledem k tomu, že lidé rádi poslouchají hudbu přes Spotify a Apple Music, jde o logický krok, zároveň je pozitivní, že i takto mohou podpořit své oblíbené interprety finančně.

Podle očekávání Nerieš zvolili zcela jiný přístup než zbytek jejich kolegů, místy máme pocit, že posloucháme současný Modern Talking, pak překvapí punkrockovou skladbou s živou kapelou a vše završí svou melodickou klasikou, kterou stále přetvářejí do aktuální podoby.

Domů
Sdílet
Diskuse