Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2020 18:19
Čas čtení 0:35
Dominik Vetrák

Dwayne Johnson si v akčním traileru hraje na Indiana Jonese a bojuje s jaguárem v džungli

FILMY A SERIÁLY EMILY BLUNT
Uložit Uložené

Disneyovka Jungle Cruise se připomíná novým trailerem.

Jungle Cruise se připomíná novým trailerem, který staví hlavně na charisma Dwayna Johnsona, Emily Blunt a velké množství CGI (počítačem vytvořených) zvířat a příšer. Právě ony budou součástí různých nástrah džungle, ve které budou lodní kapitán Frank (Dwayne), výzkumnice Lilly (Emily) a její bratr McGregor (Jack Whitehall) hledat magický předmět.

Doporučeno
Eminem se opíjí do němoty, užívá si jatka a rapuje tak rychle, že mu odpadla ústa. V klipu hostují Mike Tyson a Dr. Dre Eminem se opíjí do němoty, užívá si jatka a rapuje tak rychle, že mu odpadla ústa. V klipu hostují Mike Tyson a Dr. Dre 10. března 2020 15:23

Ten má mít sílu uzdravit ledajaké zranění a nemoc. Milovníci komediálního a dobrodružného žánru si zřejmě u Jungle Cruise přijdou na své. Vidět můžeme odlehčené prvky z filmů jako Piráti z Karibiku či Indiana Jones.

Domů
Sdílet
Diskuse