Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2020 21:14
Čas čtení 0:41
Dominik Vetrák

Vince Vaughn a Liam Hemsworth převážejí drogy s policisty. Thriller Arkansas ukáže zkaženou policii a úřady

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Vyšel první trailer pro krimi thriller Arkansas.

Lionsgate vydalo první trailer k akčnímu krimi thrilleru Arkansas. Režíroval ho Clark Duke, pro kterého jde o celovečerní debut, přičemž si k filmu napsal i scénář a sám si v něm zahrál. Do hlavních rolí obsadil tří významné hollywoodské herce. Společně s Liamem Hemsworthem ztvární zločince jménem Kyle a Swin, kteří obchodují s drogami v Arkansasu.

Doporučeno
Těchto 10 filmů rozvíří v roce 2020 vody filmografie. Hollywoodské blockbustery bys ale mezi nimi hledal jen těžko Těchto 10 filmů rozvíří v roce 2020 vody filmografie. Hollywoodské blockbustery bys ale mezi nimi hledal jen těžko 11. ledna 2020 11:50

Jednoho dne naštvou svého šéfa nazývaného jako Frog, kterého si zahrál skvělý Vince Vaughn. Jak můžeš vidět v traileru, problémy na sebe nenechají dlouho čekat a brzy poteče i první krev. Nebude to však vadit některým členům místní policie. Jeden z nich (John Malkovich) je totiž na výplatní pásce samotného Froga.

Domů
Sdílet
Diskuse