Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. dubna 2020 20:22
Čas čtení 0:48
Viktor Kniš

Gleb se zapojil do Eminemovy Godzilla Challenge. Tímto videem končí svou éru rychlého rapování

HUDBA
Uložit Uložené

Člen FCK THEM se rozhodl zapojit do Eminemovy výzvy kvůli tomu, že ho o to žádalo velmi mnoho fanoušků.

Gleb sice momentálně věnuje většinu své energie tvorbě nového projektu, přesto si ale našel pár minut, aby potěšil fanoušky. Po opakovaných žádostech posluchačů, aby se zapojil do Eminemovy výzvy s názvem Godzilla Challenge, se rozhodl splnit jejich přání. Přidal i vysvětlovací video, kde říká, že ho sice už rychlý rap nefascinuje, ale kvůli fans ještě naposled udělá výjimku a tímto způsobem se rozloučil s tím, čemu říkáme doubletime.

Doporučeno
Slovák rapuje rychleji než Eminem. Poslouchej nálož Bitmana v rámci GodzillaChallenge Slovák rapuje rychleji než Eminem. Poslouchej nálož Bitmana v rámci GodzillaChallenge 4. dubna 2020 19:38

Gleb při tom rapuje své vlastní starší texty a na rozdíl od jiných si nepočítá slabiky ani slova. Samozřejmě, cílem výzvy v první řadě je, aby interpret naložil do ikonického beatu, na kterém veterán z Detroitu pokořil svůj vlastní světový rekord v rychlosti rapování.

Nyní se již člen labelu FCK THEM opět může naplno dále věnovat svému chystanému EP. O tom toho sice zatím mnoho nevíme, Gleb však nemá ve zvyku stagnovat a zároveň už na předešlých albech naznačil, že ho stále více baví storytelllingy a texty ze života.

Očekáváme, že si produkčně opět vypomůže v první řadě s dvorním beatmakerem Komanderem a pokud budou na EP i hosté, tak by to měli být kolegové z FCK THEM, případě Dogmy.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

moja godzilka

Príspevok, ktorý zdieľa Gleb (@glebzoo),

Domů
Sdílet
Diskuse