Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. dubna 2020 15:06
Čas čtení 0:50
Vojtěch Vanda

Cizinec z Brněnska kladivem rozmlátil auto. Zřejmě až pak si uvědomil, že je jeho

NEWS BRNO ČESKO
Uložit Uložené

Rozbitá skla na autě nakonec nebudou jeho největším problémem.

Osmadvacetiletý cizinec z Kuřimi na Brněnsku se po včerejšku bude muset naučit lépe ovládat své emoce. Rozlícený z konfliktu o přepis vlastního osobního automobilu se svým partnerem sebral tesařské kladivo, a rozbil všechna okna a zrcátka. Což nakonec nebude jeho největší problém; kvůli ohrožování ho nyní čeká zkrácené trestní stíhání.

Doporučeno
Žena z Brna zavolala na přítele strážníky, jelikož popíjel s kamarády po nocích. Bála se, že ji nakazí koronavirem Žena z Brna zavolala na přítele strážníky, jelikož popíjel s kamarády po nocích. Bála se, že ji nakazí koronavirem 16. dubna 2020 9:29

Policisté byli  zavoláni ke kuřimské ubytovně, ve které cizinec bydlí, ve čtvrtek večer. Jeho nesmyslné řádění na vlastním vozidle prý spustila hádka mezi ním a jeho o čtyři roky mladším parťákem, jejímž předmětem byl přepis právě jeho vozidla„Cizinec dokonce vyhrožoval s tesařským kladivem v ruce svému protějšku fyzickou likvidací,“ popisuje situaci mluvčí policie Bohumil Malášek.

Domů
Sdílet
Diskuse