Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. dubna 2020 20:21
Čas čtení 1:00
Jakub Paulík

Veverka Willa byla podvyživená a oslepla na jedno oko. Její pečovatelka sdílí na Instagramu jejich společné zážitky

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Po 5 týdnech se konečně dala dohromady.

Američanka Emily Istre dostala do péče zraněnou veverku, kterou našla v zahradě její máma. Během karantény nemohla navštívit pečovatele volně žijících zvířat, a tak se o ni postarala svépomocí, napsal portál Unilad. Veverka měla být zpočátku dehydratovaná a podvyživená a Emily se obávala, že to nepřežije. Po přibližně pěti týdnech v domácnosti se její stav však zlepšil.

Bohužel, kvůli zranění v oblasti obličeje nevidí na jedno oko, ale podle videí vypadá přesto velmi spokojeně. Veverce, kterou pojmenovala Willamina Ballerina, vytvořila i instagramový účet one_eyed_willa (jednooká Willa). Krmí ji nejčastěji vlašskými ořechy, slunečnicovými semínky, kukuřicí, kousky brambor, zelím, brokolicí či mrkví.

Doporučeno
Když si představím, kolik lidí nade mnou masturbovalo, přijde mi to nechutné, říká bývalá drogově závislá cam girl Kristýna Když si představím, kolik lidí nade mnou masturbovalo, přijde mi to nechutné, říká bývalá drogově závislá cam girl Kristýna 16. dubna 2020 19:36
Domů
Sdílet
Diskuse