Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. dubna 2020 19:11
Čas čtení 0:54
Viktor Kniš

6ix9ine údajně začal nakupovat luxusní auta a šperky. O jeho koncerty je prý velký zájem, nabízejí mu statisíce dolarů

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Bulvární portál TMZ získal informace od osob blízkých Tekashimu, podle kterých si raper už užívá, i když ještě oficiálně není na svobodě.

Portál TMZ, který měl během uplynulých dvou let exkluzivní informace o Tekashim ve vězení, nyní informuje o aktualitách ze života rapera. Podle dostupných informací si duhový Daniel užívá svůj nahromaděný majetek, údajně si koupil hned několik luxusních aut a také šperky a hodinky. Novináři se přitom opět opírají o zdroje blízké slavnému raperovi. Zda je tato informace skutečně pravdivá se dozvíme v momentě, kdy na vlastní oči uvidíme diamantový náhrdelník ve tvaru žraloka, za který údajně utratil 300 tisíc dolarů. 

TMZ dále píše o tom, že má dostávat spoustu nabídek od organizátorů koncertů, kteří mu za shows nabízejí až půl milionu dolarů. Má jít o vystoupení v Saúdské Arábii, Austrálii, v Evropě, ale také v Jižní Americe.

Doporučeno
5 důležitých otázek o Tekashim po propuštění: Může jít na Instagram? Je v ohrožení života? Čeká ho program na ochranu svědků? 5 důležitých otázek o Tekashim po propuštění: Může jít na Instagram? Je v ohrožení života? Čeká ho program na ochranu svědků? 3. dubna 2020 10:26

6ix9ine bude oficiálně na svobodě až 2. srpna, zatím je v domácí vazbě se sledovacím náramkem na noze. Z vězení ho dostal právník po tom, co se do systému federálních věznic v New Yorku dostal koronavirus. Tekashi patří do rizikové skupiny, protože je astmatik s těžším průběhem nemoci. Zatím si tedy nemůže naplno užívat, má ale přístup k sociálním sítím a občas to dá svým fanouškům vědět. 

Amerického rapera zadrželi už v listopadu 2018. S FBI uzavřel dohodu a přiznal se ke všemu, co spáchal on i nebezpečný gang Nine Trey. Následně udal všechny členy gangu a trest mu tak po dohodě s prokurátorem zkrátili z původních 47 let na 24 měsíců.

Domů
Sdílet
Diskuse