Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2020 12:06
Čas čtení 0:51
Viktor Kniš

Kanye West je oficiálně miliardářem, není však nadšený, údajně si autorům žebříčku ve Forbes postěžoval, že neumějí počítat

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Majetek Kanye Westa se podle prestižního žebříčku pohybuje ve výši 1,3 miliardy. On sám si myslí, že je to 3,3 miliardy.

Kanye West je kontroverzním umělcem i přesto, že už konvertoval na křesťanskou víru a v gospelových skladbách se snaží pozvednout duchovní stránku sebe i svých posluchačů. Zároveň přitom v rozhovorech prohlašuje, že je miliardářem, i když na to nemá hmatatelné důkazy, a veřejně kritizuje klidně i svou manželku, protože se mu nelíbí, jak se chová na Instagramu.

Dnes však už má Kanye alespoň malý důvod k radosti, i když podle magazínu Complex ve skutečnosti spokojený není. Forbes ho sice oficiálně uznal jako miliardáře, jeho skutečný majetek však ohodnotil „jen“ na 1,3 miliardy dolarů.

Doporučeno
Takto si užívají luxus zápasníci MMA: Hazard, exotická zvířata, ale i půjčená auta Takto si užívají luxus zápasníci MMA: Hazard, exotická zvířata, ale i půjčená auta 19. dubna 2020 14:27
Domů
Sdílet
Diskuse