Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2020 19:30
Čas čtení 0:31
Ondřej Jarůšek

Podcast: Rozchod kvůli zápachu, který připomíná genitálie? Toto jsou vaše šílené příběhy

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Přinášíme ti bonusovou epizodu k aktuálnímu dílu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Náš pravidelný podcast Love is on the air vychází dvakrát týdně – každé úterý si doktorka Nikita a docent Zach vyberou nové téma zaměřené na vztahy, které následně ze všech stran rozeberou a podělí se o vlastní poznatky, a ve čtvrtek zase dáváme prostor vám, našim posluchačům. Interakce s fanoušky je totiž jedním ze stavebních kamenů našeho podcastu.

Doporučeno
Podcast: Máš pocit, že po rozchodu končí svět? Ukážeme ti, že to může být i nová šance Podcast: Máš pocit, že po rozchodu končí svět? Ukážeme ti, že to může být i nová šance 5. května 2020 19:40

V dnešní bonusové epizodě uslyšíš skutečné příběhy, které nám byly zaslány. Dozvíš se tak, že k rozchodu mezi dvěma lidmi můžeš dojít třeba kvůli rozbité pračce nebo zápachu, který připomíná genitálie. Víc ti ale vyzrazovat nebudeme. Pohodlně se usaď a vychutnej si nový bonusový díl. V případě, že tě minul ten úterní, napravit to můžeš zde. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse