Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2020 11:14
Čas čtení 1:11
Vojtěch Vanda

Rozvolnění opatření přineslo nákupní šílenství, před obchodními domy Ikea stály stovky lidí

ZAJÍMAVOSTI KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Obchodní řetězec Ikea po rozvolnění koronavirových opatření otevřel obchody v Praze i v Brně, čehož využila spousta nákupu chtivých zákazníků.

Úderem pondělní půlnoci začala platit rozvolnění opatření proti nemoci Covid-19, mezi nimiž bylo například i znovuotevření obchodů nad 5000 metrů čtverečních. Už od časného rána tak bylo vidět srocující se řady zákazníků například před obchodními domy Ikea v Praze na Černém mostě nebo v Brně na Skandinávské. Nákupy si však denně užije jen omezené počet zákazníků.

Doporučeno
„V kufru jsem vezl dezinfekci a bonbony,“ tvrdí ruský agent, kvůli němuž mají tři pražští politici policejní ochranu „V kufru jsem vezl dezinfekci a bonbony,“ tvrdí ruský agent, kvůli němuž mají tři pražští politici policejní ochranu 11. května 2020 7:59

Zástupy údajně stovek lidí zaznamenal už v devět ráno u Ikey na Zličíně redaktor České televize Jan Beránek. Frontu zdokumentoval na Twitteru. „Víte, co znamená těšit se? Jsem zvědavý, jestli bude omezená kapacita stačit,“ narážel tak reportér na opatření obchodního domu, který k dnešním nákupům pustí pouze 1200 lidí

Domů
Sdílet
Diskuse