Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. května 2020 8:35
Čas čtení 0:47
Richard Balog

Raper Yo Gotti si na své 39. narozeniny dopřál dárky za 40 milionů korun

Raper Yo Gotti si na své 39. narozeniny dopřál dárky za 40 milionů korun
Zdroj: Instagram / @yogotti
TECH
Uložit Uložené

Konkrétně se jedná o 3 nová auta tyrkysové barvy a luxusní hodinky.

Americký raper s pseudonymem Yo Gotti je součástí hudební scény již přes 20 let a přesto, že nikdy nepatřil mezi největší hvězdy, tak si život užívá plnými doušky. Zakladatel labelu Collective Music Group, pod který patří například i Moneybagg Yo či Blackboy JB, jen před pár dny oslavil své 39. narozeniny a jak to už bývá u zahraničních interpretech rapového žánru zvykem, dopřál si hned několik honosných dárků.

Rodák z Memphisu s více než 6,5 miliony posluchačů na Spotify se nikdy netajil svou láskou k bohémskému způsobu života, který provázejí psychotropní látky či hmotné věci, které s radostí pravidelně předvádí. Nyní světu ukázal narozeninové dárky, kterými se sám obdaroval.

Doporučeno
10 barevných párů tenisek, díky kterým se neztratíš v davu a tvá peněženka nazapláče 10 barevných párů tenisek, díky kterým se neztratíš v davu a tvá peněženka nazapláče 28. května 2020 18:44
Domů
Sdílet
Diskuse