Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. června 2020 12:21
Čas čtení 0:47
Daniel Mikolášik

Vítězka SuperStar Barbora Piešová: Nevěřím na koronavirus. To je jako věřit na Ježíška, nikdy jsem to neviděla

OSOBNOSTI KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Bývala svářečka oken po skončení pěvecké show perlí téměř v každém rozhovoru.

Vítězka letošní pěvecké show SuperStar Barbora Piešová je známá i tím, že je spontánní, bezprostřední a servítky si rozhodně nebere. Devatenáctiletá zpěvačka pocházející z Poruby nám to několikrát potvrdila především v průběhu soutěže, ale svědčí o tom i její kontroverzní vyjádření po skončení SuperStar.

Doporučeno
Jak vypadá 10 nejzajímavějších tváří letošní SuperStar? Někteří mají na Instagramu už statisíce followerů Jak vypadá 10 nejzajímavějších tváří letošní SuperStar? Někteří mají na Instagramu už statisíce followerů 10. května 2020 12:50

V nedávném rozhovoru pro Nový Čas perlila téměř v každé větě. Barbora uvedla například i to, že nikdy nejedla zeleninu a ovoce a ani to nemá v plánu. Brambory prý konzumuje jedině ve formě chipsů nebo hranolků, dodala však, že musí být čerstvé, protože když vychladnou, jsou již pak prý „zpocené“.

Domů
Sdílet
Diskuse