Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. června 2020 19:03
Čas čtení 0:44
Viktor Kniš

Pro ty, co mají všechno vymyšlené, půjčené nebo ukradené. Dame, Separ a Nerieš mají klip na způsob South Parku

HUDBA
Uložit Uložené

Dame představuje další videoklip ze svého druhého sólového projektu, který spatří světlo světa už za pár dní.

Tentokrát se Dame spojil se svými nejbližšími – Separem a kluky z Nerieš, aby na novince Zrazu vysvětlili, jak vnímají pozéry ze svého okolí. Obzvláště velkou pozornost si v tomto případě zaslouží autor videoklipu Matej Hajaš, který čtveřici raperů přesunul do prostředí legendárního South Parku.

O tom, že avizovaný projekt 100RY aspirantem na projekt roku, už nepochybuje snad nikdo. Přesvědčuje nás o tom prakticky každým výstupem, které má zároveň velmi dobře naplánované. Nejprve jsme se dočkali krátkého dokumentárního filmu, ve kterém Dame za 40 minut vysvětlil celý koncept alba i všechny hudební produkce, přičemž jejich základ vždy pochází z obyčejných zvuků z instagramových příběhů.

Doporučeno
Kalašnikov, kukla a medový hlas. Vycházející hvězda amerického rapu považuje dealování drog za umění (Recenze) Kalašnikov, kukla a medový hlas. Vycházející hvězda amerického rapu považuje dealování drog za umění (Recenze) 16. června 2020 16:03

Díky audiosnippetu víme, kdo bude na albu hostovat. Také jsme se dočkali dalšího videoklipu, který je po spolupráci s Emmou Drobnou z úplně jiného soudku.

Album 100RY si můžeš už předobjednat na stránce Ruka hore. Víme už o něm prakticky všechno a čekáme už jen na datum vydání, které je naplánováno na konec června.

Celkově bude mít 17 skladeb a bonus v podobě dokončené verze #Hot16Challenge2. Chybět nebudou ani hosté, jako například členové M+, Ty Nikdy, Nerieš, ale ani Maniak, Michalov, Smart, Tina, Dano Kapitán nebo Čis T.

Domů
Sdílet
Diskuse