Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
21. června 2020 19:51
Čas čtení 0:45
Viktor Kniš

Krvavé drama: Ženu polil neznámou hořlavou látkou, syna postřelil

NEWS
Uložit Uložené

Jde o osobu, která se teprve nedávno vrátila z výkonu trestu. Ve vězení si odpykával trest za týrání blízké a svěřené osoby.

Zbraní a hořlavou látkou údajně zaútočil v sobotu večer na své rodinné příslušníky starší muž v jedné z ubytoven v Banské Štiavnici. O události informuje na sociální síti Krajské ředitelství Policejního sboru Banská Bystrica.

Doporučeno
5 hrůzných rasových útoků na Romy. Připomínají nám, že Black Lives Matter má přesah i do Česka 5 hrůzných rasových útoků na Romy. Připomínají nám, že Black Lives Matter má přesah i do Česka 16. června 2020 20:42


„Podle dosud zjištěných informací muž nejdříve ohrozil život své bývalé manželky a později i ostatní členy rodiny, vůči nimž měl použít střelnou zbraň. Poškozeným se z místa podařilo uprchnout a podezřelý muž se následně pokusil sáhnout si na život,“ uvádí KR PZ s tím, že na místo tehdy dorazili policisté, kterým se ho podařilo zadržet.

Zraněné osoby převezli do nemocnice. „Šlo o bývalou manželku podezřelého a jeho syna. Ženě způsobil vážné zranění tím, že ji měl polít neznámou hořlavou látkou a synovi způsobil střelné poranění,“ konkretizovalo KR PZ, podle kterého se podezřelý pouze nedávno vrátil z výkonu trestu odnětí svobody, kde si odpykával trest za týrání blízké a svěřené osoby.


Zbraň, kterou údajně při činu použil, neměl podle policie v legálním držení. „Krajský vyšetřovatel zahájil trestní stíhání pro zvlášť závažný zločin vraždy ve stádiu pokusu a zločin nedovoleného ozbrojování a obchodování se zbraněmi. V současnosti probíhají procesní úkony a podrobnější informace přineseme později,“ informuje KR PZ.

Domů
Sdílet
Diskuse