Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. června 2020 13:39
Čas čtení 0:47
Dominik Vetrák

Po epickém traileru na King's Man musíme jít do kina. Špionážně-akční film vypadá lépe než nový James Bond

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Po půlročním odkladu se znovu můžeme začít těšit na prequel Kingsmanů.

The King's Man od Foxu jsme měli původně vidět už v únoru. Disney ale koupilo studio Fox a rozhodlo se přesunout premiéru na podzim. Těžko říct, kolik snímek vydělá v kinech pár týdnů poté, co se oficiálně otevřou, ale uzavření v březnu kvůli koronaviru by tržbám očividně uškodilo.

Doporučeno
Střední škola plná sexu a drog. Pusť si 10 méně známých seriálů na HBO Střední škola plná sexu a drog. Pusť si 10 méně známých seriálů na HBO 25. března 2020 9:06

Odklad nás ale mrzel, protože prequel pro oba díly Kingsmana vypadá nesmírně zábavně a originálně. Režisér a scenárista Matthew Vaughn přitvrdil. Nejde jen o nějaký nudný film rozšiřující svět špionů, Z dosavadních trailerů bychom dokonce řekli, že prequel odehrávající se před událostmi původních filmech vypadá ještě nadějněji.

Příběh nás zavede na začátek 20. století. Ještě před zrodem první nezávislé špionážní agentury na světě jménem Kingsman se podíváme, jak první agenti přežili první světovou válku. Zdá se, že hlavním záporákem bude Rasputin v podání Rhyse Ifans.

Ve snímku tě uvítá mladý Matthew Goode, sympatická Gemma Arterton, Aaron Taylor-Johnson či charismatický Ralph Fiennes. Těšit se dále můžeš na herce jako Stanley Tucci, Daniel Brühl, Djimon Hounsou a svou přítomností nás poctí i Charles Dance z Game of Thrones (postava Tywina Lannistera).

Podobně jako u předešlých částí, i teď se můžeš těšit na skvělou akci. Do českých kin se The King's Man dostane 17. září 2020.

Sleduj vynikajúci trailer pre King’s Man. Špionážny, akčný film s úžasnými hercami vyzerá lepšie ako nový James Bond
Zdroj: Fox/Disney
Domů
Sdílet
Diskuse