Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2020 11:57
Čas čtení 1:12
Vojtěch Vanda

„Panic“ s trikem Batmana, se kterým si volala herečka filmu V síti, se přišel sám udat na policii

NEWS ČESKO V SÍTI VÍT KLUSÁK
Uložit Uložené

Chtěl mít prý vyřešenou minulost před příchodem vlastního potomka.

Muž, který ve filmu Víta Klusáka V síti vystupuje jako panic a při videohovoru měl na sobě triko s logem Batmana, se přišel sám udat na policejní stanici. Důvodem přitom má být podle serveru iROZHLAS.cz narození jeho vlastního dítěte. Případ byl vyřešen takzvaným odklonem.

Doporučeno
Jeden muž si mohl zapínat webkameru 13leté dívky. Nahrával si ji pak při velmi intimních okamžicích, říká Vít Klusák (Rozhovor) Jeden muž si mohl zapínat webkameru 13leté dívky. Nahrával si ji pak při velmi intimních okamžicích, říká Vít Klusák (Rozhovor) 23. února 2020 10:02

Žádné vězení, alespoň zatím. S tímto verdiktem odešel muž, jenž ve filmu V síti dost nejistě a zdráhavě komunikoval s herečkou po Skypu v domnění, že se jedná o dvanáctiletou dívku. Poté, co se film dostal do kin, se šel sám udat na policii„Pachatel se dostavil k policejnímu orgánu sám, k jeho motivu učinit oznámení na policii se vyjádřit nelze,“ řekla serveru iROZHLAS.cz státní zástupkyně Kateřina Jirásková.

Brněnská policie podstoupila veškeré materiály z dokumentu státnímu zastupitelství, kde náměstkyně městského státního zástupce Martina Hrubá vyřešila případ pouhým odklonem, tedy podmíněným zastavením trestního stíhání. „Důvodem pro toto rozhodnutí bylo splnění zákonných podmínek ve smyslu § 307, odstavec 1 trestního řádu,“ osvětlila webu iROZHLAS.cz.

Jinými slovy mu bylo prozatímně pozastaveno trestní stíhání. V této době musí v rámci takzvané zkušební doby splnit všechny podmínky a povinnosti, které byly obviněnému predátorovi uloženy. Muži k tomuto rozhodnutí patrně dopomohlo jeho přiznání.

Jeho výstup v dokumentárním filmu byl také jedním z těch nejméně šokujících. „Byl to ale jeden z nejměkčích hovorů, ve kterém přesto dojde k náznaku masturbace,“ uvedl Klusák. Stále zde ale existuje fakt, že se domníval, že hovoří s dvanáctiletou dívkou.

Doporučeno
Radžníšpuram: Utopická komunita v čele s bohatým sexuálním guru, jehož sekretářka vedla válku proti úřadům USA Radžníšpuram: Utopická komunita v čele s bohatým sexuálním guru, jehož sekretářka vedla válku proti úřadům USA 22. června 2020 13:51

Dva odklony, podmínka, a vězení

Odklonem byl už vyřešen i jiný případ z filmu V síti, o kterém rozhodoval soud na Praze 7. Proti rozsudku se ale odvolal státní zástupce. Případ proto nadále pokračuje. Odsouzeným se  stal muž, jenž se sešel s herečkou Sabinou Dlouhou v kavárně a chtěl po ní společnou sprchu. Vyvázl s tříletou podmínkou.

Další muž, který byl kromě snímku Víta Klusáka zachycen i v souboru reportáží Černota, byl odsouzen na 14 měsíců vězení se zkušební dobou na tři roky.

Domů
Sdílet
Diskuse