Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. července 2020 12:04
Čas čtení 1:10
Daniel Mikolášik

Separ odpovídá na diss Molocha Vlavo: Nevěnuji ti ani dva rýmy, ty blbče

HUDBA
Uložit Uložené

Rapeři Molochovi vzkazují, že se nebudou unavovat nahráváním jakékoliv odpovědi, protože za to nestojí.

Moloch Vlavo se po skladbě, ve které podporoval kandidaturu člena slovenské extremistické strany ĽSNS, opět připomíná, tentokrát jako host na tracku od raperů Tlstý (Vladimir Fendens) a Čapr.

Disstrack s názvem Ok (Original K*k*t) věnují několika zvučnějším jménům slovenské rapové scény, ale především Separovi. Kromě něj ale několik veršů uštědřili i Vecovi, Tonovi S., Deckovi či Zverinovi, kteří před časem veřejně odsoudili Molocha za zmíněnou skladbu promující kotlebovce a nazvali ho fašistou.

Doporučeno
Spotify spustilo prémiový plán pro dvojice, ušetříš několik desítek korun měsíčně Spotify spustilo prémiový plán pro dvojice, ušetříš několik desítek korun měsíčně 2. července 2020 8:45

Ve skladbě Ok jim Moloch vyčítá, že ho fašistou označují neprávem a Separovi vzkazuje, že by sám sebe neměl nazývat OG, protože skuteční gangsteři prý nevolají policisty, když na ně na ulici vytáhnou zbraň.

Netrvalo dlouho, a k dissu se vyjádřil i samotný Separ. Ten tvrdí, že Moloch se chce jen opět svézt na slávě známějších raperů jako v minulosti v případě Rytmuse či Majka Spirita. Jeho skladby totiž podle Separových slov mají tolik vidění jako jeho pozvánka na koncert na Instagramu.

Dodává také, že od něj rozhodně nepřijde žádná odpověď v podobě disstracku. „Ne, ty blbče, nevěnuji ti ani dva rýmy,“ vzkazuje Separ. V dalších stories ještě uvádí některá fakta na pravou míru a přidává také názor na rap Tlstého a Čapra.

Separ odpovedá na diss Molocha Vlavo: Nevenujem ti ani dva rýmy ty blbec. Pridáva sa aj Zverina
Zdroj: Instagram/@separ_dms

„Mám p ** i jeho záda. Nezapomeň, na kom jsi vyrůstal a komu jsi posílal cédéčka, které jste vydávali. Nezapomínej, kdo tě jako jediný bral vážně. Já jediný jsem si tě do huby nebral. Ale když jsi prije**ný, vezmu tě tak, že tě pochmárá. Celého, jak si. I s těmi copy,“ odpovídá na Instagramu Moloch.

K Separovi se připojuje i Zverina, kterého Moloch v dissu častoval pojmenováními jako alkoholik či vesnická spodina. Ten rovněž tvrdí, že se nebude unavovat odpovědí v podobě skladby a dodává, že pokud má Moloch tak silné řeči, mohou se setkat osobně. Vše tak nasvědčuje tomu, že tak rychle, jak celý beef začal, také skončil.

Separ odpovedá na diss Molocha Vlavo: Nevenujem ti ani dva rýmy ty blbec. Pridáva sa aj Zverina
Zdroj: Facebook (Daniel Zverina)
Domů
Sdílet
Diskuse