Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2020 9:04
Čas čtení 0:45
Viktor Kniš

Zadrželi 4 podezřelé z vraždy Pop Smoka, nejmladšímu je 15 let. Dospělým hrozí trest smrti

HUDBA
Uložit Uložené

V případě uznání viny by dvěma ze čtyř podezřelých mohl prokurátor navrhnout za vloupání a následnou vraždu trest smrti.

Známého rapera Pop Smoka z Brooklynu zastřelili v domě v Hollywood Hills v Los Angeles už 19. února 2020. vycházejícího dvacetiletou hvězdu usmrtili zloději během loupeže. Do jeho domu se měli vloupat dva ozbrojení a maskovaní muži v kápích, více informací jsme však v čase vyšetřování neměli.

Doporučeno
Pravý král New Yorku se vydání svého debutového alba nedožil. 50 Centův nástupce vydal reinkarnovanou klasiku (Recenze) Pravý král New Yorku se vydání svého debutového alba nedožil. 50 Centův nástupce vydal reinkarnovanou klasiku (Recenze) 7. července 2020 9:58

To je pravděpodobně na konci, jelikož podle zahraničních médií včetně Pitchforku už policie zadržela čtyři podezřelé. Jsou mezi nimi 19 a 18letí Corey Walker a Keandre Rodgers a také dva nezletilí chlapci, kterým je 17 a 15 let. 

Podle Pitchforku by v případě prokázání viny mohl prokurátor žádat pro dospělé viníky za vloupání a vraždu až trest smrti, případně jako mírnější trest by mohl žádat doživotí za mřížemi.

Pop Smoke vydal loni v červenci debutové album Meet the Woo a krátce před smrtí i pokračování s názvem Meet the Woo 2. Jeho pravděpodobně nejznámější skladbou je Welcome to the Party. Jen před týdnem spatřil světlo světa jeho posmrtný projekt Shoot for the Stars Aim for the Moon, na kterém jako výkonný producent spolupracoval 50 Cent.

Domů
Sdílet
Diskuse