Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je sponzorovaný obsah společnosti Marcus.
23. července 2020 15:40
Čas čtení 2:28
Sponzorovaný obsah

Děláš to už teď, ale zdarma. Zkus to ode dneška dělat za peníze a vydělej si na super léto jen díky této novince

TECH
Uložit Uložené

Na český trh přichází novinka, se kterou můžeš vydělávat kdykoliv a kdekoliv a ještě tě to bude i bavit.

Reklama je někdy chtíc, jindy nechtíc, součástí našeho každodenního života. Dennodenně jsme oslovováni řadou firem, produktů a společností. Pokud patříš k těm, kteří při sledování YouTube po spuštění reklamy okamžitě klikají na přeskočit a kroutí očima, máme pro tebe něco, co možná změní tvůj pohled na reklamu.

Potrebuješ si na leto zarobiť? Každý deň pozeráš reklamy zadarmo, odteraz ich môžeš pozerať aj za peniaze
Zdroj: Unsplash

Vydělej sledováním reklamy

Dokážeš si představit, že zhlédnutí reklam by byla pro tebe zábava a díky jejich sledování by sis vylepšil rozpočet? I když to zní nereálně, je to možné. Na smartphone si totiž můžeš stáhnout aplikaci Marcus, přes kterou budeš sledovat reklamy, hrát hry, či plnit úkoly a hlavně vydělávat.

Potrebuješ si na leto zarobiť? Každý deň pozeráš reklamy zadarmo, odteraz ich môžeš pozerať aj za peniaze
Zdroj: Marcus

Všichni nakupujeme online

Prodej produktů a služeb je v dnešní době z hlediska konkurence velmi náročný. Na malém trhu, jakým Česko je, máš neskutečné množství možností, za co utratit své peníze. To si uvědomuješ nejen ty, ale i reklamní agentury, výkonnostní agentury či firmy, které se snaží vydělat a v případě současné pandemie alespoň přežít. Shodneme se na tom, že zatímco v minulosti o nákupním chování rozhodovaly obchody, výklady a osobní kontakt, dnes o výši tržeb rozhodují e-shopy, newslettery, FB reklamy a všechny ostatní online reklamní nástroje, které na nás číhají na „každém rohu“ smartphonu.

Potrebuješ si na leto zarobiť? Každý deň pozeráš reklamy zadarmo, odteraz ich môžeš pozerať aj za peniaze
Zdroj: Marcus

Co je Marcus a k čemu slouží

Na český trh proto přichází Marcus – reklamní aplikace, která slouží jednak pro inzerenty reklamy, kterým umožňuje prostřednictvím libovolných formátů propagovat své služby s přesným cílením, a jednak slouží i nám, spotřebitelům, kteří si ji mohou stáhnout, prohlížet si reklamy, které je zajímají, hrát si a ještě za to i vydělávat. 

Za vznikem této aplikace stojí český vývojář a podnikatel Petr Pechoušek, který mě kromě ní na svědomí i řadu dalších projektů, například appky mapující roli revizorů FareBandit. Vraťme se ale k Marcusovi. Marcus se snaží přesně o to, s čím současný trh bojuje – umožňuje prodejci i zákazníkovi vydělávat na reklamě.

 

Jak vyděláš sledováním reklamy?

Na to, abys mohl vydělávat, musíš učinit několik jednoduchých kroků. Po registraci ti funkce AdTention formou jednoduchých her a úkolů, které musíš splnit, umožní vydělávat virtuální měnu – Marcoiny. Když jich nasbíráš dostatek, můžeš si je směnit za reálné peníze.

Jak na to?

  • 1. Stáhni si aplikaci Marcus v Google Play, pokud máš Android nebo na webu, pokud máš Mac (vlastníci Macu musí použít dostupnou webovou aplikaci).
  • 2. Zaregistruj se prostřednictvím svého emailu a hesla.
  • 3. Vyber si reklamy, které bys rád sledoval.
  • 4. Nasbírej dostatečný počet Marcoinů.
  • 5. Směň Marcoiny za peníze.
  • 6. Získej bonusy například v podobě slevových kupónů.

 
Aplikácia Marcus
Aplikácia Marcus Zdroj: Marcus

Jak vyděláš inzercí?

Jak jsme zmiňovali výše, aplikace slouží nejen pro tebe jako sledujícího reklamy, ale samozřejmě i pro inzerenty samotné. Pokud máš vlastní firmu a chceš dát o sobě vědět v on-line světě spotřebitelů, Marcus můžeš využít i ze strany inzerenta. I v tomto případě je postup jednoduchý. Jediné, co si potřebuješ nachystat předem, jsou formáty, které použiješ na oslovení potenciálních zákazníků. Vybrat si můžeš ze čtyř: video a audio reklama, leták a dotazník. Následně jen vyplníš údaje o své firmě, nahraješ připravené formáty a můžeš začít oslovovat lidi na pomyslné „druhé straně“.

Potrebuješ si na leto zarobiť? Každý deň pozeráš reklamy zadarmo, odteraz ich môžeš pozerať aj za peniaze
Zdroj: Marcus

Výhodou aplikace Marcus je, že tímto způsobem inzerce oslovíš 100 % potenciálních zákazníků, které si svým cílením vybereš, protože každý uživatel získává odměnu za sledování tvé reklamy přímo z rozpočtu, který si nastavíš. Kromě toho neplatíš dopředu, ale až za každé zhlédnutí tvé reklamy. Pokud svou reklamu a její cílení nechceš nastavovat sám, můžeš to udělat následovně a nechat to na odbornících.

Postup na jednoduché inzerování

  • 1. Zaregistruj se jménem, heslem a tvým firemním emailem.
  • 2. Zašli správcům aplikace své stávající marketingové materiály.
  • 3. Počkej na hotovou kampaň, kterou ti obratem vytvoří podle referencí a rozpočtu, který si stanovíš.

Aplikace Marcus přináší výhody pro čtenáře i inzerujícího, jelikož oběma nabízí jen to, co chtějí. Peníze a reklamu pro ty, kterým je určena a mají ji zájem vidět. Pokud bys chtěl aplikaci Marcus zkusit jako inzerent či čtenář, všechny potřebné info najdeš na www.marcusapp.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse